Oplatni vibratori za beton

Italijanske mašine i alati za beton

Oplatni vibratori za beton - prodaja

Električni vibracioni nastavak za DOKA i PERI oplate – kompatibilnost, brza i jednostavna montaža

Električni oplatni vibratori iz naše ponude namenjeni su visoko profesionalnim građevinskim firmama koje za projekte betoniranja koriste DOKA i PERI sistemske oplate. Lakoća i brzina montiranja vibracionog sistema na oplate, kompatibilnost sa DOKA i PERI oplatama, kao i izuzetan učinak u radnom režimu, ove oplatne vibratore čini pravim izborom kada je u pitanju finalizacija betoniranja, istiskivanje mehurića vazduha i fino raspoređivanje betona pod oplatom.
Sam po sebi, oplatni vibrator je dvokomponentan: sastoji se od trofaznog konvertora strujne frekvence na koji se priključuje vibracioni nastavak za oplatu (na slici).
Naravno, kod nas možete nabaviti odvojeno konvertore i odvojeno vibracione nastavke za DOKA i PERI oplate. Ukoliko ste zainteresovani samo za konvertore, molimo Vas da posetite stranicu gde su posebno prikazani sa električni konvertori za oplatne vibratore. U daljem tekstu ispod, dajemo Vam više tehničkih detalja o vibracionom nastavku za oplatu.

Vibracioni nastavak za betonsku oplatu

Oplatni vibratorElektrični vibracioni nastavak za oplatu italijanskog proizvođača “Vibra System” iz naše ponude izrađen je u skladu sa svim važećim mašinskim normama EU i za to poseduje sve neophodne sertifikate. Malo je reći da smo ponosni na ovaj proizvod jer na njega nikada nismo imali niti jednu jedinu zamerku od strane naših kupaca. Izrađen u klasi “F” izolacije, sa zaštitom normativa IP66 u radu u spoljnim uslovima, ovaj oplatni vibrator garantuje bezbednost u radu. Aluminijumsko kućište sa antikorozivnom zaštitom, oplatna stega od livenog gvožđa i vibracioni motor koji je poslednja reč tehnologije svedoče o dugotrajnom proizvodu koji Vas neće izneveriti. Pored toga, tehničke karakteristike iznete u tabeli ispod ukazuju da je u pitanju proizvod profesionalnog kvaliteta.

Specifikacija modela Easy Vibra MVE 260/6
Masa 4,6 kg
Obrt./min 6000
Zaštita IP 66
Dinamički momentum 1,42 Kg – cm
Statički momentum 0,71 Kg – cm
Centrifugalna sila 261 kg
Dinamički teret 1643 kg
Kućište aluminijum
Stega Liveno gvožđe
Zaštitni materijal aluminijum
Broj lamela 8 + 8
Napon 43 V
Jačina struje 5 A
Prodor struje 10 A
Ulazna snaga 273 W
Izlazna snaga 224 W
Efikasnost 82%
Faktor snage 0,75
Klasa izolacije F

Cene oplatnih vibratora:

Postavljanje oplatnog vibratora

Postavljanje oplatnog vibratora

Za komplet oplatnog vibratora potreban Vam je konvertor i makar jedan vibracioni nastavak. Molimo Vas da nas za upite oko cena oplatnih vibratora kontaktirate preko strane za KONTAKT.